Vrienden

Ook ú kunt ons helpen, om concerten te blijven geven en nieuwe muziek voor ons unieke ensemble te arrangeren en componeren. U kunt het Rodion Trio eenmalig een bedrag schenken op rekeningnummer NL57 TRIO 0197 8563 14.

U kunt echter ook Rodion’s vriend worden. Rodion Romanovitsj had tenslotte ook goede vrienden om zich heen! Maar er zijn nog veel meer manieren waarop u het Rodion Trio kunt steunen:

12Rodion arrangement

 
 1

Rodion’s vriend worden

Dunja Romanovna – vanaf €50 per jaar

(Rodion’s zus)

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor al onze concerten en bent welkom op ons jaarlijkse donateursconcert.

Sonja Semjonovna – vanaf €100 per jaar

(Rodion’s zachtaardige vriendin)

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor al onze concerten en bent welkom op ons jaarlijkse donateursconcert. Daarnaast ontvangt u onze laatste CD(single). (Zolang de voorraad strekt)

Razimikhin – vanaf €250 per jaar

(Rodion’s beste vriend)

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor al onze concerten en bent welkom op ons jaarlijkse donateursconcert. Daarnaast ontvangt u onze laatste CD(single). (Zolang de voorraad strekt) Tenslotte wordt u uitgenodigd op ons verrassingsconcert met persoonlijke ontmoeting.
Vriend worden
 
 Rodion cadeau

Rodion cadeau doen

Bij een donatie van €750 of meer kunt u een concert van het Rodion Trio cadeau geven aan een familielid of vriend, of aan u zelf. U kunt hiervoor zelf een locatie aandragen, maar dat kan uiteraard ook in overleg met het Rodion Trio. U mag dan een keuze maken uit de programma’s die we aanbieden of we maken samen een programma ‘a la carte’.
Vriend worden
 
 Rodion arrangement

Een Rodion arrangement

Bij een donatie vanaf €1000 kunt een uw eigen arrangement bestellen. U kunt in overleg met het Rodion Trio een werk uitkiezen wat Mark Toxopeus zal arrangeren voor de bezetting van klarinet, saxofoon en piano. Het werk zal aan u worden opgedragen!
Vriend worden
 
 


Heeft u bijzondere wensen en/of ideeën? Laat het ons weten. Goede vrienden hebben tenslotte wel wat voor elkaar over!