Vrienden

Ook ú kunt ons helpen, om concerten te blijven geven en nieuwe muziek voor ons unieke ensemble te arrangeren en componeren. U kunt het Rodion Trio eenmalig een bedrag schenken op rekeningnummer NL57 TRIO 0197 8563 14.

U kunt echter ook Rodion’s vriend worden. Rodion Romanovitsj had tenslotte ook goede vrienden om zich heen! Maar er zijn nog veel meer manieren waarop u het Rodion Trio kunt steunen:


Rodion’s vriend worden

Dunja Romanovna – vanaf €50 per jaar

(Rodion’s zus)

U ontvangt onze jaarlijkse donateursbrief en twee kortingskaarten voor ons voor- en najaarsconcert.

Sonja Semjonovna – vanaf €100 per jaar

(Rodion’s zachtaardige vriendin)

U ontvangt onze jaarlijkse donateursbrief en twee kortingskaarten voor ons voor- en najaarsconcert. Daarnaast ontvangt u onze laatste CD(single). (Zolang de voorraad strekt.)

Razimikhin – vanaf €250 per jaar

(Rodion’s beste vriend)

U ontvangt onze jaarlijkse donateursbrief en twee vrijkaarten voor ons voor- en najaarsconcert. Daarnaast ontvangt u onze laatste CD(single). (Zolang de voorraad strekt.) Tenslotte krijgt u de mogelijkheid om jaarlijks een workshop naar keuze te volgen door één van de leden van het Rodion Trio.
Vriend worden


Rodion cadeau doen

Bij een donatie van €750 of meer kunt u een concert van het Rodion Trio cadeau geven aan een familielid of vriend, of aan u zelf. U kunt hiervoor zelf een locatie aandragen, maar dat kan uiteraard ook in overleg met het Rodion Trio. U mag dan een keuze maken uit de programma’s die we aanbieden of we maken samen een programma ‘a la carte’.
Vriend worden


Een Rodion arrangement

Bij een donatie vanaf €1000 kunt een uw eigen arrangement bestellen. U kunt in overleg met het Rodion Trio een werk uitkiezen wat Mark Toxopeus zal arrangeren voor de bezetting van klarinet, saxofoon en piano. Het werk zal aan u worden opgedragen!
Vriend worden


Heeft u bijzondere wensen en/of ideeën? Laat het ons weten. Goede vrienden hebben tenslotte wel wat voor elkaar over!